Dit is er te doen op Logistica en ICT & Logistiek
18.10.2019 | Beursnieuws

Dit is er te doen op Logistica en ICT & Logistiek

Op 5 november openen in de Jaarbeurs de deuren van het grootste logistieke platform van Nederland: Logistica en ICT & Logistiek. Met meer dan 350 exposanten en evenzoveel lezingen kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Daarom een overzicht van enkele hoogtepunten uit het beursprogramma. 

Eerst zien dan geloven op de Scala's Logistica

Op de beurs worden de nieuwste producten en systemen van exposanten getoond. Maar hoe past u deze oplossingen in de praktijk toe? Op de Scala's Logistica kunnen bezoekers de nieuwste innovaties live ervaren in een praktijkomgeving. 

In drie verschillende scala's (Smart Warehousing, Material Handling & Intern Transport en AGV) verzorgen samenwerkende exposanten praktijkgerichte demo's. Onder hen bedrijven als TGW, Knapp, A-safe, Carton Mover, Movigo en Bito. Bezoekers kunnen hun eigen route door het scala maken, maar ook een interactieve tour volgen onder begeleiding van een expert.

Prijswinnaars IFOY Award 

Een primeur in hal 4, de hal voor material handling en intern transport. Daar tonen de prijswinnaars van de prestigieuze IFOY Award hun intralogistieke oplossingen. De reachtruck van Jungheinrich is aanwezig, de AGV van Still, de vorkheftruck van UniCarriers en de slimme handschoen van ProGlove. 

Verpakkingsoplossingen voor e-commerce

Door online retail zijn conventionele winkelparadigma’s aan diggelen geslagen. De huidige verpakkingsoplossingen zijn echter vooral gebaseerd op de conventionele retail. Dat moet anders. Tijdens Web Retail Packaging 2019 op Logistica wordt besproken hoe. Deze conferentie vindt plaats tijdens de eerste beursdag (5 november) in hal 2. 

Logistica Award

Welke innovatieve logistieke oplossing neemt het stokje over van titelhouder Prime Vision? Wordt het Eurotec, VebaBox, Copal Handling Systems of Robomotive? Op 5 november, tijdens opening van Logistica, wordt de winnaar van de Logistica Award bekend gemaakt. Naast de juryprijs maken de genomineerden kans op de publieksprijs. Stemmen op uw favoriet kan hier tot vrijdag 01 november 17.00 uur. 

Lees hier meer over de genomineerden. 

Hotspot voor Supply Chain Management en S&OP

Op het Supply Chain Plein wordt drie dagen lang aandacht besteed aan SCM en S&OP. Het Supply Chain Theater op dit plein biedt drie dagen lang een interessant programma met workshops over onderwerpen als strategie, processen, visibility, de ROI van supply chain verbeteringen en sales & operations planning. Naast dit theater zijn er speed consults: een-op-een-gesprekken met een van de sprekers of andere supply chain experts over een vraagstuk uit uw eigen supply chain praktijk

Tour langs TMS-, FMS- en WMS-innovaties 

Alles weten over Transport Management Systemen, Warehouse Management Systemen, Fleet Management Systemen en AUTO-ID maar weet u niet goed waar te beginnen? Kies dan voor een uurtje touren. Zet uw headset op en tour mee over de logistieke markt.

Registreren

Ga naar de websites van Logistica en ICT & Logistiek voor meer informatie over het programma of registreer hier direct.

Plaats een reactie (0)

Reageren