Dit is er te doen op ICT & Logistiek

Logistiekprofs op 1 July 2022

Waar ligt jouw focus voor komend jaar? Het automatiseren van je processen, het optimaliseren van je supply chain of het verkleinen van je CO2-footprint? Wat die focus ook is, dankzij een bezoek aan ICT & Logistiek begin je voorbereid aan 2022. Een greep uit het programma op 10 en 11 november:  

Registreer je direct

TMS- en FMS-Tours

Tijdens de tours van TLN krijg je in korte tijd inzicht in wat de markt van ICT-leveranciers op dit moment te bieden heeft. Er zijn twee tours per dag. Bij de eerste TLN tour ligt de focus ligt op automatisering ‘binnen de 4 muren’ (TMS/planning) Wat zijn de laatste ontwikkelingen op gebied van Transport Management Sytemen, Advanced Planning systemen, platforms en control towers?

De tweede tour heeft de focus op ‘buiten de 4 muren’ (FMS/asset management). Deze tour richt zich met name op de chauffeur en zijn voertuig (inclusief laadeenheid). Hoe ondersteunen systemen de activiteiten van de chauffeur, hoe houden we controle op de positie, conditie van het voertuig en status van de lading?

Per tour bezoek je acht tot twaalf verschillende stands op de beurs. Elke leverancier praat je in drie minuten bij. 

Meld je nu aan

Supply Chain Theater

Supply chain directeuren en managers kunnen het Supply Chain Theater bezoeken om kennis en contacten op te doen in het vak. In meer dan zestien verschillende sessies hoor je over actuele thema’s zoals supply chain planning, strategie, klantwaarde, supply chain financials, nieuwe businessmodellen, samenwerking met finance en commercie, IT-keuzes en duurzaamheid. Supply Chain Media presenteert de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen. Bovendien zijn er optredens door ervaren supply chain directeuren van onder meer McDonald’s , Tony’s Chocolonely en Stedin.

Meld je nu aan

Masterclass voor directeuren

Speciaal voor supply chain directeuren is er een Masterclass Supply Chain Management als regisseur van waarde, op woensdagmiddag 10 november van 16.00-18.00 uur.

BLMC gaat in gesprek met verschillende senior supply chain directeuren over hoe zij hun supply chain strategie bouwen én uitvoeren. Hoe sturen zij horizontale processen aan? Hoe krijgen ze alle ketenpartners mee? Waar lopen ze tegenaan en hoe lossen ze dat op? Ofwel: hoe regisseren zij hun keten? Het publiek wordt uitgenodigd om actief deel te nemen in de discussie.

In het programma vind je meer informatie over de opzet en de gasten.

De masterclass is alleen toegankelijk voor directeuren van middelgrote tot grote bedrijven in industrie, handel en retail. 

Meld je nu aan

Innovatietheaters

De innovatietheaters (theater 5 en 6) bereiden je voor op de logistiek van morgen. Je woont er praktijkcases bij van o.a. Red je Pakketje (hoe zet je computersimulaties in bij het berekenen van nieuwe locaties). Patrick Verkuijlen, managing director bij Movianto, vertelt hoe het bedrijf zich in een paar weken tijd voorbereidde op de logistiek van miljoenen coronavaccins. 

Daarnaast vind je er veel praktische sessies die direct toepasbaar zijn in je eigen logistieke operatie, bijvoorbeeld over hoe je als logistiek mkb-bedrijf aan de slag gaat met data en digitalisering. Je hoort over de nieuwste trends in wms-systemen en leert wanneer je je wagenpark het beste vervangt door elektrisch vervoer. 

Naar het programma

Exposantenlijst

Een beurs zou geen beurs zijn zonder exposanten. Meer dan 100 leveranciers staan op l0 en 11 november klaar om met je in gesprek te gaan. Via onze online tool Swapcard kom je voor de beurs al met ze in contact en plan je eenvoudig afspraken in voor tijdens de beurs. 

Naar het exposantenoverzicht