Dit is er te doen op de tweede beursdag van ICT & Logistiek
ICT 07.11.2018 | Beursnieuws

Dit is er te doen op de tweede beursdag van ICT & Logistiek

De eerste beursdag trok maar liefst 3.000 bezoekers. Was u er niet bij? Niet getreurd, want ook op donderdag 8 november opent de Jaarbeurs in Utrecht haar deuren voor ICT & Logistiek. Van een WMS-tour tot sessies over blockchain of supply chain management: dit is er morgen te doen op de beurs. 

AIM Tours

Door het overweldigende aanbod van exposanten en innovaties kunnen bezoekers op een beurs soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarvoor zijn de AIM Tours. Deze groepsrondleidingen brengen bezoekers in een mum van tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van AUTO-ID en WMS. Bij beide tours boekt u in groepsverband zo'n zes exposanten.

De AUTO-ID Tour richt zich op barcodes (1 en 2D), rfid, voice, draadloze en vaste netwerken, mobiele oplossingen en integratie met logistieke software pakketten zoals ERP, WMS. 
De WMS Tour informeert u over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen en implementaties op het gebied van Warehouse Management Systemen.

Voor 8 november zijn nog verschillende tijdstippen beschikbaar. Inschrijven voor zowel de WMS als AUTO-ID Tour kan hier. In het keuzemenu kunt u filteren op theaters. Daar kiest u voor 'Startpunt AIM Tours'

PHOTO-2018-11-07-18-34-58 3.jpg

TLN Tours

Een terugkerend fenomeen om ICT & Logistiek: De TLN Tours. TLN organiseert twee keer per dag een tour langs een selectie van bekende en nieuwe leveranciers van TMS (Transport Management Systemen) en FMS (Fleet Management Systemen). Zo krijgen bezoekers in korte tijd inzicht van wat de markt  van ICT-leveranciers op dit moment te bieden heeft. De tours starten om 10.30 uur (TMS) en 13.00 uur (FMS) en duren ongeveer 1 uur. 

Inschrijven voor de TLN Tours doet u hier

Seminairs over blockchain

Blockchain was een populair thema op de eerste beursdag. Bij de sessie 'Blockchain in de logistiek' van KennisDC werden tientallen geïnteresseerden geweigerd, omdat de zaal tot aan de nok toe gevuld was. Voor hen en andere bezoekers morgen nog een kans om zich over Blockchain te laten informeren bij de volgende seminars: 

11:30 - 12:15 - Theater 5: Blockchain Organiseren: Wat is het en wat kun je ermee?
13:15 - 13:34 - Theater 2: Blockchain

Supply Chain Theater: Sales & Operations Planning

Dit jaar wordt er met het Supply Chain Theater extra aandacht geschonken aan het thema supply chain management. Op 8 november spitsen de sessies in het theater zich toe op Sales & Operations Planning. De sessies zijn in trek: een gedeelte is al volgeboekt. Hieronder een aantal sessies waar (op het moment van schrijven) nog plek is:
10:45 - 11:15 - Theater 7: Demand Management - Help! Sales doet niet wat ik wil...
11:30 - 12:00 - Theater 7: Nieuwe software integreren in uw IT-infrastructuur
12:15 - 12:45 - Theater 7: Hoe selecteert u de beste S&OP-oplossing voor uw situatie?
13:00 - 13:45 - Theater 7: Waarde creëren door een klantgerichte en transparante supply chain strategie

PHOTO-2018-11-07-18-34-58 2.jpg

Supply Chain Speed Consults

Wilt u persoonlijk advies over een vraagstuk uit uw eigen supply chain praktijk? Boek dan tijdens de beurs een speed consult met een van de sprekers of met een van de andere aanwezige experts. Zij zijn beschikbaar voor een-op-een-gesprekken van 10 minuten waarin u uw eigen casus kunt bespreken. Voor de speed consults kunt u op de beurs terecht in de Supply Chain Arena. 

Plaats een reactie (0)

Reageren