Dirk improviseert met online winkel door brand Volendam

Logistiekprofs op 2 August 2016

Supermarktketen Dirk van den Broek komt met een tijdelijke online winkel die gekoppeld is aan een pick-up point. Het afhaalpunt wordt in Volendam geopend, omdat een filiaal van de supermarkt daar uitbrandde.

Klanten kunnen door de brand geen gebruik maken van de supermarkt, waardoor Dirk van den Broek moest improviseren met de online supermarkt als oplossing. De webshop draagt de naam Dirk Online. De online winkel is een tijdelijke oplossing om klanten de mogelijkheid te geven boodschappen te doen bij Dirk van den Broek. Via een flyer maakte het bedrijf de oplossing bekend. De website gaat eind volgende week online en is speciaal voor klanten in Volendam ontwikkeld. De klanten bestellen hun boodschappen online en halen deze bij een pick-up point op. Waar deze precies komt, is nog niet bekend.

Dekamarkt
Voor Dirk van den Broek is het de eerste online winkel met pick-up point terwijl zusterbedrijf Dekamarkt al enkele jaren een afhaalpunt heeft. In 2011 was Dekamarkt ook de eerste supermarkt met een drive through.

Redactie LogistiekProfs