Dirk improviseert met online winkel door brand Volendam

02.08.2016 | Branchenieuws | 1230 keer bekeken
Dirk improviseert met online winkel door brand Volendam

Supermarktketen Dirk van den Broek komt met een tijdelijke online winkel die gekoppeld is aan een pick-up point. Het afhaalpunt wordt in Volendam geopend, omdat een filiaal van de supermarkt daar uitbrandde.

Klanten kunnen door de brand geen gebruik maken van de supermarkt, waardoor Dirk van den Broek moest improviseren met de online supermarkt als oplossing. De webshop draagt de naam Dirk Online. De online winkel is een tijdelijke oplossing om klanten de mogelijkheid te geven boodschappen te doen bij Dirk van den Broek. Via een flyer maakte het bedrijf de oplossing bekend. De website gaat eind volgende week online en is speciaal voor klanten in Volendam ontwikkeld. De klanten bestellen hun boodschappen online en halen deze bij een pick-up point op. Waar deze precies komt, is nog niet bekend.

Dekamarkt
Voor Dirk van den Broek is het de eerste online winkel met pick-up point terwijl zusterbedrijf Dekamarkt al enkele jaren een afhaalpunt heeft. In 2011 was Dekamarkt ook de eerste supermarkt met een drive through.

Redactie LogistiekProfs 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de LogistiekProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren