Dick Vijn huurt nieuw dc in Midden-Limburg

Logistiekprofs op 8 February 2017

Logistiek dienstverlener Dick Vijn Logistiek betrekt een nieuw te bouwen distributiecentrum in het Limburgse Echt-Susteren. Daarvoor tekende het vorige week een overeenkomst met logistiek vastgoedspecialist WDP.

WDP kocht op Businesspark ML (BPML) een kavel van 2,5 hectare. Daar bouwt het samen met de VDR Bouwgroep een warehouse van 14.400 vierkante meter vloeroppervlakte. Dick Vijn Logistiek betrekt het warehouse en biedt daarmee werkgelegenheid aan twintig tot veertig personen.

Dick Vijn richt zich als logistiek dienstverlener op warehousing, transport en het wassen van fusten. Het 75-jarige bedrijf opereert momenteel vanuit Zwaagdijk, maar verhuist ‘binnen afzienbare tijd’ naar de nieuwe locatie in Echt. Er werken nu zo’n honderd mensen bij de dienstverlener.

De locatie in Midden-Limburg zou van strategisch belang zijn voor Dick Vijn Logistiek, aangezien BPML een goede ontsluiting heeft en gunstig ligt ten opzichte van de A2 en A73. ”Wij zijn nu drie jaar actief in Limburg rond en binnen de gemeente Echt-Susteren en onze activiteiten nemen hier elk jaar toe”, aldus Richard Vijn, eigenaar van het familiebedrijf.

Redactie LogistiekProfs