DHL Supply Chain: 'Prijs veiligste Magazijn heeft ons veel gebracht'
16.05.2017 | Branchenieuws

DHL Supply Chain: 'Prijs veiligste Magazijn heeft ons veel gebracht'

Afgelopen donderdag bezochten 30 gasten het warehouse van DHL Supply Chain te Bergen op Zoom. DHL is één van de winnaars van de Prijs Veiligste Magazijn 2016. SHEQ-coördinator Petra Magielse liet de bezoekers zien dankzij welke maatregelen DHL de prijs in de wacht sleepte. 

Zo besteedt DHL Supply Chain veel aandacht aan goed gereedschap. Op de configuratie-afdeling, waar de gasten werden rondgeleid, snijden medewerkers veel karton. In het verleden had dit veel snij-incidenten tot gevolg. Tegenwoordig gebruikt DHL een mes dat na gebruik automatisch terugschiet. Het aantal snij-incidenten is hierdoor aanzienlijk afgenomen. 

Afsluitend aan het bezoek blikt Petra Magielse terug op de wedstrijd Prijs Veiligste Magazijn 2016. Zij raadt andere bedrijven aan om deel te nemen en zo het veiligheidsbewustzijn te vergroten. "DHL heeft er veel van geleerd. Deelname aan het Veiligste Magazijn 2016 was voor ons een extra impuls om ons warehouse de veiligste en prettigste werkplek te maken en te houden."

Deelnemen aan de Prijs Veiligste Magazijn
Ook deelnemen aan de Prijs Veiligste Magazijn 2017? Inschrijven kan tot en met 1 juni. Ga voor meer informatie naar www.hetVeiligsteMagazijn.nl.

Redactie LogistiekProfs


Plaats een reactie (0)

Reageren