DHG verhuurt distributiecentrum aan De Jong Verpakking
Bouw & Vastgoed 21.07.2020 | Branchenieuws

DHG verhuurt distributiecentrum aan De Jong Verpakking

DHG verhuurt in Den Haag een distributiecentrum van circa 17.000 vierkante meter aan de Jong Verpakking, producent van kartonnen verpakkingen. Het bedrijf gaat de locatie gebruiken als additionele ruimte voor opslag en distributie.

DHG ontwikkelt op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Haag drie distributiecentra op risico, dat wil zeggen: bouwen zonder op voorhand huurders voor het pand te hebben. De panden, die tezamen Smartlog Den Haag worden genoemd, hebben een totale oppervlakte van 50.000 vierkante meter. 

Met De Jong Verpakking is een huurovereenkomst gesloten voor één van de distributiecentra, bestaande uit 15.257 vierkante meter warehouse, 370 vierkante meter kantoorruimte en 1.566 vierkante meter mezzanine. Daarbij huurt het ook nog 4.233 vierkante meter buitenterrein.

De Jong Verpakking ontwerpt, produceert en levert trays en dozen in eigen beheer vanuit zijn hoofdvestiging in De Lier. De logistieke site op Harnaschpolder is bedoeld als additionele ruimte. Vanuit hier heeft de producent van karton goede aansluiting op het rijkswegennet, de luchthavens Schiphol en The Hague-Rotterdam, de Rotterdamse haven en het Westland.

Plaats een reactie (0)

Reageren