Dematic niet meer op LogiMAT door coronavirus
03.03.2020 | Branchenieuws

Dematic niet meer op LogiMAT door coronavirus

Dematic heeft zijn deelname aan vakbeurs LogiMAT geannuleerd. De intralogistieke specialist ziet de mogelijke verspreiding van het coronavirus onder medewerkers en klanten als een te groot risico. 

Volgens Dematic is het tijdens een groot evenement als LogiMAT niet te vermijden dat bezoekers of de standbemanning besmet kunnen raken met het coronavirus. “Daarom hebben wij besloten onze deelname aan deze belangrijke vakbeurs te annuleren", aldus CEO Rainer Buchmann. 

De oplossingen die gepland stonden om op LogiMAT te demonstreren worden nu tijdens een vervangend event in het Imagination Center van Dematic in Heusenstamm gepresenteerd, aan geregistreerde LogiMAT-bezoekers.

LogiMAT laat op haar website weten dat de vakbeurs, die van 10 tot 12 maart in Stuttgart wordt georganiseerd, ondanks het coronavirus wel doorgaat. "U kunt er zeker van zijn dat de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers onze hoogste prioriteit hebben", schrijft de organisatie. "We vertrouwen op de beoordeling van de Duitse gezondheidsautoriteiten. Deze adviseren unaniem voorzichtigheid en preventie, maar zien momenteel geen reden om de organisatie van beurzen in Duitsland / Stuttgart te beperken."

Plaats een reactie (0)

Reageren