​Dematic lanceert micro-fulfillment oplossing
ICT 17.10.2019 | Branchenieuws

​Dematic lanceert micro-fulfillment oplossing

Automatiseringsspecialist Dematic introduceert een micro-fulfillment oplossing voor orderverwerking vanuit kleine opslagruimtes. De oplossing wordt al gebruikt bij Meijer, een retailer uit de VS. 

De micro-fulfilmentoplossing is gebaseerd op bestaande technologie van Dematic, zoals de Dematic Multishuttle en Goods-to-Person pickoplossing. De Dematic IQ software maakt het mogelijk controle te houden over alle data bij het integreren met andere systemen voor voorraad- en magazijnbeheer en ERP. Daardoor worden alle winkels, distributiecentra en kantoren via hetzelfde platform verbonden.

Het duurde Dematic volgens eigen zeggen slechts zes maanden om de fulfilmentoplossing te ontwikkelen. “Wij hebben de grootste distributiecentra in de wereld geautomatiseerd en hebben nu een automatiseringsoplossing om ook kleine opslagruimtes achter de winkel optimaal te benutten", zegt CEO Hasan Dandashly. 

De configureerbare micro-fulfillment oplossing kan zowel de voorraadcapaciteit (SKU) en het ordervolume van supermarkten en groothandels verwerken, als van andere retailers. Het systeem is verder geschikt voor de retailers van auto-onderdelen, consumentenelektronica, sportartikelen, kleding en industriële onderdelen die beschikbare ruimtes beter willen benutten. 

Plaats een reactie (0)

Reageren