Demand management: hoe krijgt u sales aan boord (video)

Logistiekprofs op 19 October 2018

Demand management draait om het bereiken van de optimale operationele planning door een nauwkeurige demand forecast. De input van Sales speelt daarbij een grote rol. In de praktijk blijkt het echter lastig om kwalitatief goede input te krijgen. 

Tijdens ICT & Logistiek op 7 en 8 november geeft Michel Van Buren, CEO bij Solventure Nederland het seminar ‘Demand Management – Help! Sales doet niet wat ik wil…’. Hoe zorgt u ervoor dat Sales meer betrokken raakt en op tijd de juiste input levert?

Van Buren laat in deze presentatie zien dat psychologie daarbij een belangrijk wapen is. Door deze kennis in te zetten, kunt u de forecast verbeteren, een betere operationele planning maken, verkopen verhogen en bedrijfsresultaten significant verbeteren.

Supply Chain Theater op ICT & Logistiek

Dit seminar is onderdeel van het Supply Chain Theater op ICT & Logistiek. Het Supply Chain Theater biedt twee dagen lang een interessant programma met workshops. Op 7 november ligt het accent op de strategie en implementatie van supply chain management; op 8 november is er meer aandacht voor sales & operations planning.

Ga naar de beurswebsite voor meer informatie over het programma of registreer hier direct.