De Winter Logistics neemt De Lordd Transport over
Transport & Distributie 28.10.2019 | Branchenieuws

De Winter Logistics neemt De Lordd Transport over

De Winter Logistics is wederom op overnamepad. De logistiek dienstverlener koopt evenknie De Lordd Transport uit Moerkapelle. 

De Winter Logistics opereert als logistiek dienstverlener voor de sierteeltsector. Het dienstenpakket van concurrent De Lordd Transport sluit daarbij aan, evenals de regio's waarin beide bedrijven opereren (Bleiswijk en Boskoop). De bedrijven werken al langer samen. Per 1 november worden alle activiteiten van De Lordd Transport voortgezet onder de vlag van De Winter Logistics.

Bundelen krachten

Door een bundeling van de krachten denken de bedrijven klanten beter van dienst te kunnen zijn. "We werken in een dynamische markt van korte doorlooptijden en steeds meer directe handel. Dat vraagt een specifieke manier van werken, waarbij zichtbaarheid in de regio, snelheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn", aldus Eric de Winter van De Winter Logistics. 

“Volume is hedendaags van groot belang", zegt Bert van Reeuwijk, huidig eigenaar van De Lordd Transport. "Door de overname breidt De Winter Logistics haar mogelijkheden uit in deze regio, waardoor de dienstverlening voor onze klanten verbetert. Een win-win situatie." 

Overnames

De Winter Logistics is haar marktaandeel al langer aan het uitbreiden door middel van acquisities. In juli lijfde het De Bloementaxi in, een bedrijf dat kleine hoeveelheden in de sierteelt op afroep vervoert. Een jaar geleden kocht het bovendien branchegenoot R. Gorissen Transport

Plaats een reactie (0)

Reageren