De Winter Logistics neemt branchegenoot over
Transport & Distributie 27.06.2018 | Branchenieuws

De Winter Logistics neemt branchegenoot over

De Winter Logistics lijft branchegenoot R. Gorissen Transport in. Alle activiteiten van de logistiek dienstverlener worden per 1 juli voorgezet onder de vlag van De Winter Logistics.

In een persbericht meldt De Winter Logistics dat al het personeel van R. Gorissen Transport over gaat, evenals de vestiging in Waddinxveen. Het netwerk van De Winter Logistics - zelf gevestigd in Honselersdijk - wordt hiermee uitgebreid met een extra standplaats.

De Winter Logistics en R. Gorissen Transport zijn beide werkzaam in de sierteelt. Met de combinatie van verschillende vestigingen kan De Winter Logistics naar eigen zeggen beter inspelen op de veranderende klantwensen. 

Lokale aanwezigheid

“Lokale aanwezigheid in de regio’s waar we actief zijn is cruciaal voor succesvolle dienstverlening", aldus Eric de Winter en Arnoud de Vries van De Winter Logistics. "We zetten daarom alle activiteiten voort vanuit de huidige locatie en creëren synergie door het bestaande, uitgebreide netwerk. Daarnaast kan De Winter Logistics door het versterken van het netwerk in deze regio de dienstverlening voor bestaande klanten nog verder verbeteren.”

Continuïteit personeel

René Gorissen zegt over de overname: ”Ik ben hier zeer content mee. Onze bestaande klanten kunnen nu ook gebruik gaan maken van het netwerk van De Winter Logistics. Dit biedt veel voordelen voor onze klanten en biedt tevens continuïteit voor ons personeel.”

Plaats een reactie (0)

Reageren