De Winter Logistics koopt taxidienst voor bloemen

Logistiekprofs op 10 July 2019

Logistiek dienstverlener De Winter Logistics lijft de Bloementaxi in, een bedrijf dat kleine hoeveelheden in de sierteelt op afroep vervoert. Het bedrijf blijft onder de nieuwe eigenaar als zelfstandige unit opereren. 

De Winter Logistics verzorgt logistieke diensten voor de sierteeltsector. Door de overname van De Bloementaxi kan het bedrijf uit Zuid-Holland nu ook op kleiner bestelniveau logistieke diensten aanbieden. Telers zonder eigen vervoersmiddelen kunnen hun klanten met de taxidienst bijvoorbeeld snel bedienen. 

De huidige eigenaar van De Bloementaxi, William Heijl, doet afstand van zijn bedrijf om zich te focussen op andere activiteiten. “We hebben geen moment getwijfeld”, zegt Arnoud de Vries, operationeel directeur De Winter Logistics over de overname. “We zien veel kansen in de logistieke dienstverlening van De Bloementaxi en bekijken graag de mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding naar onze andere werkgebieden.”

De activiteiten van De Bloementaxi worden vanaf 15 juli voortgezet als zelfstandige unit van De Winter Logistics. De naam blijft behouden en ook het huidige personeel blijft aan.