Dag 2: dit doe en zie je donderdag op ICT & Logistiek

Logistiekprofs op 1 July 2022

Ook op de tweede (en laatste) dag van de beurs staat er nog een vol programma op je te wachten. Kom je op donderdag naar ICT & Logistiek? Deze theaters en tours zijn het bezoeken waard.

TLN Tours

Tijdens de tours van TLN krijg je in korte tijd inzicht in wat de markt van ICT-leveranciers op dit moment te bieden heeft. Er zijn twee tours per dag. Bij de eerste TLN tour ligt de focus ligt op automatisering ‘binnen de 4 muren’ (TMS/planning). Wat zijn de laatste ontwikkelingen op gebied van Transport Management Sytemen, Advanced Planning systemen, platforms en control towers?

De tweede tour heeft de focus op ‘buiten de 4 muren’ (FMS/asset management). Deze tour richt zich met name op de chauffeur en zijn voertuig (inclusief laadeenheid). Met een headset op bezoek je verschillende stands en ben je binnen een mum van tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Supply Chain Theater

In het Supply Chain Theater staan op donderdag weer een achttal sessies gepland waarin je wordt bijgepraat over de meest uiteenlopende facetten in supply chain management, van duurzaamheid en financiën tot de keuze en implementatie van IT.

Innovatietheaters

In innovatietheater 5 en 6 wordt vooruitgekeken naar de logistiek van morgen. Hoe kunnen we toewerken naar toekomstbestendige sector? Aan bod komen onder meer stadslogistiek, de laatste ontwikkelingen warehouse management, robotica en er is veel aandacht voor duurzaamheid.

Bekijk hier het volledige programma

Meer dan 100 exposanten

Ook op donderdag staan er circa 115 exposanten klaar om te helpen bij jouw vraagstukken. Bekijk hier de volledige exposantenlijst en plan via onze online tool Swapcard (na je registratie) direct een afspraak met ze in.

Registreer nu voor de beurs