CTS Group wordt strategisch partner van AZ Edwin Beentjes (links) en Robert Eenhoorn (rechts) tijdens het tekenmoment. Foto: Ed van de Pol
16.07.2018 | Branchenieuws

CTS Group wordt strategisch partner van AZ

CTS GROUP is toegetreden tot het team van strategische partners van AZ Alkmaar. De specialist in Europese distributie en logistiek uit Nieuw-Vennep was voorheen sponsor en heeft die samenwerking nu uitgebreid. 

CTS GROUP was sinds afgelopen seizoen sponsor van de voetbalclub. Die samenwerking beviel beide partijen goed. De logistiek dienstverlener tekende voor één seizoen, met de optie voor nog twee jaar. 

“Wij hebben veel klanten in Noord-Holland", licht directeur Edwin Beentjes toe in een persbericht. "De combinatie van het vergroten van de naamsbekendheid in de regio en een gelegenheid creëren waar wij onze relaties in informele setting beter kunnen leren kennen, werkt goed. En veel van onze klanten vinden voetbal leuk." 

AZ noemt het toevoegen van een distributiespecialist aan het team van Strategisch Partners 'een verrijking'. “Het is mooi om te zien dat het afgelopen jaar van beide kanten zo goed is bevallen dat CTS nu is doorgegroeid naar strategisch partner", zegt AZ-directeur Robert Eenhoorn. Plaats een reactie (0)

Reageren