CTS Group wil jongeren aan de juiste baan helpen met Talent Plan
Personeel & Arbeidsmarkt 04.05.2018 | Branchenieuws

CTS Group wil jongeren aan de juiste baan helpen met Talent Plan

Logistiek dienstverlener CTS Group wil jong talent kennis laten maken met de verschillende facetten van logistiek. Met het programma Talent Plan zet het jongeren gedurende twee jaar aan het werk op verschillende afdelingen binnen het bedrijf, zodat zij erachter komen waar hun interesses en talenten liggen. 

Anders dan een traineeship voor afgestudeerden aan de universiteit, is het Talent Plan bedoeld voor talenten die net het voortgezet onderwijs, mbo of hbo hebben afgerond. Jongeren die nog niet weten welke vervolgopleiding zij willen doen, kunnen ook bij de logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep aankloppen. 

De zogeheten Talent Planners werken in een periode van maximaal twee jaar op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en komen er op deze manier achter waar ze goed in zijn en wat ze wel en niet leuk vinden, terwijl ze direct geld verdienen. 

Het Talent Plan van de logistiek dienstverlener kent drie richtingen: Office, Chauffeur en Warehouse. Nadat de jongeren het traject hebben doorlopen, bestaat de mogelijkheid tot een vaste positie op het kantoor van CTS of als chauffeur.  


Plaats een reactie (0)

Reageren