CTS GROUP is logistiek partner van de Atletiekunie
Transport & Distributie 29.06.2018 | Branchenieuws

CTS GROUP is logistiek partner van de Atletiekunie

CTS GROUP is vanaf dit jaar de officiële logistieke partner van de Atletiekunie. De logistiek dienstverlener zal het transport uitvoeren voor alle trainingsstages en internationale toernooien van de Atletiekunie. 

Tijdens de ASICS Nederlandse Kampioenschappen Atletiek in Utrecht maakten de twee partijen hun samenwerking bekend. "Het is altijd een enorme uitdaging het vervoer te organiseren, bijvoorbeeld polsstokken van meer dan 5 meter lengte zijn nu eenmaal geen standaard vracht", zegt Ad Roskam, technisch directeur van de Atletiekunie. "Door de samenwerking met CTS GROUP zijn we verzekerd van een goede logistieke ondersteuning en kunnen we ons optimaal concentreren op het trainingskamp of toernooi."

De CTS GROUP is geen onbekende in de atletiekwereld. "Als sponsor van Europees Kampioene Anouk Vetter zijn we in aanraking gekomen met de atletiek", licht Kirsten van Ewijk van CTS GROUP toe. "We zijn trots dit nu uit te kunnen breiden met de samenwerking met de Atletiekunie en zo een bedrage kunnen leveren aan atletiek voor iedereen. We kijken uit naar een langdurig partnership."

Plaats een reactie (0)

Reageren