Coyote Logistics lanceert brancheforum voor supply chain experts

Logistiekprofs op 10 september 2020 | 2 minuten leestijd

Logistiek dienstverlener Coyote Logistics lanceert een forum voor supply chain professionals. Op het zogeheten Coyote Collective kunnen experts van over de hele wereld samenwerken aan de supply chain van de toekomst. 

De digitale omgeving biedt specialisten uit de sector de mogelijkheid om uitdagingen op het vlak van de supply chain te bespreken. Het Coyote Collective is bovendien bedoeld voor het testen van geavanceerde programma’s en het delen van middelen als webinars, inzichten van bestuurders, onderzoeksstudies, sectoranalyses en andere tought leadership-inhoud.

“Coyote gelooft dat samenwerking tot de beste inzichten leidt. Daarom zijn we verheugd om dit belangrijke initiatief, dat de weg zal vrijmaken voor nieuwe innovaties en oplossingen, te lanceren”, zegt Jonathan Sisler, CEO van Coyote. “Het Coyote Collective is voor ons een unieke kans om enkele van de topexperts in ons vakgebied samen te brengen om te helpen voldoen aan de toenemende behoeften van ons netwerk van verladers en vervoerders.”

Het forum wordt officieel gelanceerd tijdens het Digital Summit van Coyote Logistics, op 30 september en 1 oktober 2020.

Gerelateerde artikelen