Costo toont live robot-opstelling tijdens Logistica
Robotisering 02.10.2019 | Beursnieuws

Costo toont live robot-opstelling tijdens Logistica

System integrator Costo toont op Logistica een compleet goods-to-man Eirasystem voor e-fulfilment. Het systeem omvat een werkende demo van Eirabots (autonome voertuigen), shuttle stellingen, pickstations en begeleidende software. 

Costo mikt met zijn producten en diensten op een breed palet aan bedrijven; van grote retailers met complexe magazijnen tot middelgrote bedrijven die hun eerste stappen naar mechanisatie zetten. Dat sluit aan bij het thema van vakbeurs Logistica: smart warehousing. 

Costo is aanwezig op Logistica en toont een compleet aanbod aan producten en services waarmee bedrijven de prestaties van hun warehouse kunnen verbeteren. Naast Eiratech Robotics is Consoveyo aanwezig op de stand (Hal 2, D030) van Costo. Deze Portugese ontwerper en fabrikant van geautomatiseerde material handling- en opslagsystemen toont onder meer AGV's, RGV's en magazijnkranen.

"Combineer deze bovenstaande oplossingen met de engineering vaardigheden, een uitgebreide ervaring met alle magazijnprocessen en de in eigen huis ontwikkelde gemechaniseerde systemen van Costo, zoals de bekende rollenbanen, dan wordt het resultaat een compleet aanbod voor alle bedrijven die de prestaties van hun magazijn willen verbeteren", aldus Costo. 

Gelijktijdig met Logistica vindt ICT & Logistiek plaats. Xtend Business, het zusterbedrijf van Costo, maakt deel uit van de IMCC-stand waarop verschillende bedrijven die zich richten op het verbeteren van processen in de supply chain, hun krachten bundelen.

Logistica

Logistica vindt plaats op 5,6 en 7 november in de Jaarbeurs te Utrecht, gelijktijdig met vakbeurs ICT & Logistiek. De beurzen staan in het teken van Smart Warehousing. Binnen dit thema tonen zowel partners als het inhoudelijke programma voorbeelden uit de praktijk die bezoekers inspireren en handvatten bieden voor hun bedrijfsvoering. Ga naar de website van Logistica voor meer informatie of registreer hier direct.

Plaats een reactie (0)

Reageren