Coolblue zoekt nieuwe logistieke hubs
02.06.2016 | Branchenieuws

Coolblue zoekt nieuwe logistieke hubs

Coolblue is voor zijn eigen koeriersdienst CoolblueBezorgt op zoek naar logsitieke hubs in de omgeving van Delft en Amsterdam. Via Twitter en LinkedIn zoekt Cooblue-directeur Pieter Zwart naar geschikte locaties.

Nu laat Coolblue de meeste bestellingen nog door PostNL bezorgen. Begin dit jaar besloot de webwinkel om de bezorgingen in eigen hand te gaan houden. Vooralsnog gaat het alleen om het afleveren van witgoed. Zelf zegt de webwinkel daarover dat het in de hand wil houden wie er bij de consument thuiskomt, zeker omdat witgoed vaak tot in huis bezorgd wordt. “We zijn blij dat we vanaf nu ook weten wie er bij je thuis komen. We kunnen nu met een gerust hart onze bezorgers bij je oma langs laten komen”, aldus Zwart.

De bezorgdienst was eerst alleen actief in Brabant en Limburg. Daarna besloot het ook in Delfgauw, Oostzaan en in Utrecht hubs te openen. In Delft en Amsterdam zoekt Coolblue nu logistieke hubs van minimaal 1000 vierkante meter. Coolblue hoopt aan het einde van het jaar naar schatting vijftig blauwe busjes op de weg te hebben.

Redactie LogistiekProfs


Blijf altijd op de hoogte
Meld jezelf aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.


Plaats een reactie (1)

Reageren
 • arthur monteiro
  03.06.2016 - 12:29 uur | arthur monteiro

  KLOPT. BUS.
  Leuke slogan en doet je denken aan "klopt als een bus" maar dit is eigenlijk fout of een grappige samentrekking van de uitdrukkingen:
  1) het sluit als een bus (= voorraad bus)
  2) het klopt als de Bank van Engeland (toen die nog integer was) of het klopt als een zwerende vinger.