Coolblue opent nieuwe depots voor eigen bezorgdienst
14.03.2016 | Branchenieuws

Coolblue opent nieuwe depots voor eigen bezorgdienst

Coolblue gaat voor zijn eigen bezorgdienst CoolblueBezorgt depots in Nieuwegein en Oostzaan openen. De nieuwe depots zijn een eerste stap naar bezorging in heel Nederland.  

Twinkle berichtte over de nieuwe depots naar aanleiding van een vacature op de website van Coolblue. De etailer zocht naar een ‘chauffeur bezorging’ en een ‘teamleider bezorging’ in Oostzaan en in Nieuwegein. Naar aanleiding van deze vacatures bevestigde een woordvoerder de opening van deze locaties. Over verdere uitbreidingen wil het bedrijf nog niets bekend maken. “Coolblue is nog aan het onderzoeken of er verder nog depots komen voor CoolblueBezorgt. Uit dat onderzoek moet blijken hoeveel dat er worden en waar die komen.”

Landelijke dekking
In februari lanceerde Coolblue zijn bezorgdienst CoolblueBezorgt in Brabant, Limburg en Rotterdam. Het gaat om de bezorging van witgoed, vanuit het distributiecentrum in Tilburg. Coolblue streeft naar landelijke dekking voor eind 2016. Het zou dan gaan om 50 blauwe Coolblue busjes, die door heel Nederland rijden. “Bij de levering van grote producten komen mensen echt bij je in huis", zei eindbaas Pieter Zwart over de nieuwe dienst. "We zijn blij dat we vanaf nu ook weten wíe er bij je thuis komen. We kunnen nu met een gerust hart onze bezorgers bij je oma langs laten komen." 

Redactie LogistiekProfs 

Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de LogistiekProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.


Plaats een reactie (0)

Reageren