Coolblue bezorgt ook in Tilburg op de fiets

Logistiekprofs op 27 februari 2019 | 2 minuten leestijd

Coolblue breidt de groene bezorgdienst CoolblueFietst uit naar Tilburg. Vandaag vertrokken de eerste beladen pakfietsen vanuit de toekomstige XXL-winkel van Coolblue in Tilburg. 

De online retailer fietst al in zeven grote steden in Nederland en België en voegt daar nu Tilburg aan toe. Voor CoolblueFietst geldt next day delivery. Klanten ontvangen een tijdvak van 1 uur. Een kwartier van tevoren worden ze per sms ingelicht over het exacte tijdstip van levering. De e-commercegigant zegt nog op zoek te zijn naar bezorgers voor CoolblueFietst. 

Voor CoolblueFietst maakt de online speler gebruik van fysieke winkels. In april gaat de Coolblue XXL-winkel in Tilburg open. De winkel dient nu al als cityhub voor online bestellingen. Klanten kunnen hun online bestelling daar vanaf april ook afhalen.

Recordomzet 1,35 miljard euro

Eerder deze week publiceerde de webgigant de jaarcijfers over 2018. De omzet van Coolblue bedroeg 1,35 miljard euro. Het bedrijfsresultaat bedroeg 27 miljoen euro, een stijging van 28 procent. Het afgelopen jaar investeerde de online retailer sterk in de eigen bezorgdienst. Zo introduceerde het CoolblueFietst en startte het met het bezorgen en installeren van tv’s. 

Gerelateerde artikelen