CEVA Logistics hengelt Airbus binnen voor de komende 5 jaar

Logistiekprofs op 25 February 2020

CEVA Logistics beheert de komende vijf jaar de reserveonderdelen en componenten voor vliegtuigbouwer Airbus. Sinds deze maand werkt de logistiek dienstverlener op de Airbus-locatie in Hamburg aan de consolidatie van spare parts

De logistieke faciliteit in Hamburg beslaat 21.000 vierkante meter en is bedoeld voor de consolidatie van onderdelen uit locaties verspreid over Europa, waaronder Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. CEVA implementeert de komende jaren meer dan twintig verbeterprojecten om de efficiency op de locatie te verbeteren. Er werken zo’n 250 medewerkers in Hamburg. 

CEVA Logistics is een gevestigde speler in de ruimtevaartlogistiek en hoopt met dit langetermijncontract zijn internationale ruimtevaartactiviteiten verder te versterken. “Onze bedrijven hebben eerder met succes samengewerkt aan andere projecten”, aldus Mathieu Friedberg, CEO bij CEVA. “De specialistische kennis van CEVA in deze industrie in combinatie met onze operationele en leveringsoplossingen zijn cruciaal geweest bij het binnenhalen van deze opdracht.”