CB verzorgt logistiek Boekencentrum
04.07.2016 | Branchenieuws

CB verzorgt logistiek Boekencentrum

Logistiek dienstverlener CB gaat vanaf oktober de distributie van Boekencentrum Uitgevers op zich nemen. Boekencentrum maakt nu nog gebruik van een eigen magazijn, maar gelooft vooral op het gebied van 24-uurslevering en e-commerce logistiek baat te hebben bij een logistiek specialist. 

Volgens Boekencentrum Uitgevers was het geen eenvoudige beslissing om de distributie uit handen te geven. “Het magazijn is tenslotte lange tijd een onlosmakelijk onderdeel van ons bedrijf geweest", stelt het bedrijf in een gezamenlijke verklaring. "We kiezen nu voor CB, waar we al een langlopende, goede samenwerking mee hebben, onder meer op het gebied van Print on demand.” Het bedrijf benadrukt dat het met het eigen magazijn niet slecht ging, maar dat een logistiek specialist bij bepaalde onderdelen van pas kan komen.

Voor CB is het de tweede grotere uitgeverij dit er dit jaar voor koos om de distributie aan CB over te laten. “We zijn daar bijzonder blij mee’”, aldus Hans Willem Cortenraad, algemeen directeur van CB. 

Redactie LogistiekProfs 
Afbeelding: CB.nl 


Plaats een reactie (0)

Reageren