CB schroeft leveringen aan Bruna op

Logistiekprofs op 18 September 2017

Logistiek dienstverlener CB en Bruna gaan nauwer samenwerken. De toevoer richting Bruna winkels wordt opgeschroefd, waardoor online bestellingen van consumenten de volgende dag in vestigingen van Bruna klaarliggen. 

Bij bezorging aan huis bood Bruna al next day delivery. Klanten die voor 23.00 uur via Bruna.nl een boek bestellen, krijgen deze de volgende dag in huis. Omdat er op vaste dagen aan Bruna vestigingen werd geleverd, duurde het langer voordat de consument de bestelling in de winkel kon ophalen. Voortaan komt CB op werkdagen dagelijks langs de winkels. Hierdoor zijn niet alleen de klantbestellingen sneller in huis, maar wordt ook de voorraad sneller aangevuld. 

Geen extra uitgaven door nieuw leverritme

Uit berekeningen van Bruna en CB zou zijn gebleken dat het nieuwe leverritme geen extra kosten  met zich meebrengt. Dit omdat duurdere tussentijdse bestellingen door ondernemers nu verleden tijd zijn. “We hebben een nog actueler aanbod, klanten reageren zeer positief en ze bestellen meer. We verbeteren dus de serviceverlening en bieden tegelijk de concurrentie het hoofd, beide een erekwestie voor Bruna en haar ondernemers”, aldus algemeen directeur George Steur van Bruna. 

Redactie LogistiekProfs