Carousel Logistics lijft BDA in
Transport & Distributie 21.03.2019 | Branchenieuws

Carousel Logistics lijft BDA in

Logistiek dienstverlener Carousel Logistics neemt BDA Logistics Innovation (BDA) over. Met de overname breidt Carousel zijn aanwezigheid in Nederland uit.  

BDA Logistics, specialist in tijdkritische leveringen, verzorgt luchtvrachtdiensten vanaf het vasteland van Europa naar Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf opereert vanuit hubs in Maastricht, Burmingham, Frankfurt en Dublin. 

4PL dienstverlener Carousel wil met de acquisitie zijn positie in Europa verder versterken. Een mijlpaal, noemt Carousel de stap. Het betreft de grootste transactie in de geschiedenis van het bedrijf. De deal zou klanten van beide bedrijven voordelen bieden. Via technologieplatform Gateway van Carousel krijgen klanten toegang tot alle beschikbare transportgegevens uit hun gehele toeleveringsketen. Het bestaande lucht- en wegennetwerk wordt bovendien uitgebreid evenals de opties voor agile next day parcel- en palletleveringen.  

BDA wordt de komende periode omgedoopt tot Carrousel. Kevin Turner behoudt zijn positie als algemeen directeur van de luchtvrachtdivisie. De locaties en de accountmanagementteams van BDA blijven ongewijzigd. 

Plaats een reactie (0)

Reageren