CaptureTech lijft IT-innovators in
ICT 23.01.2019 | Branchenieuws

CaptureTech lijft IT-innovators in

Logistiek IT-bedrijf CaptureTech neemt evenknie IT-innovators over. De overname biedt CaptureTech de mogelijkheid om meer algemene IT-diensten aan te bieden. 

CaptureTech biedt hard- en softwareoplossingen voor bedrijven met eigen distributiecentra. Daaronder vallen bijvoorbeeld de inrichting van wifi-netwerken, Scan-, Voice- en RFID-oplossingen. Nu het alle aandelen van IT-innovaters in handen heeft, wil CaptureTech ook meer algemene diensten gaan leveren. 

De overname was volgens CaptureTech een 'make or buy' beslissing. “Wanneer wij bijvoorbeeld een wifi-netwerk aanlegden in een distributiecentrum, leverden wij alle IT-oplossingen er omheen niet", legt ceo Maarten Anderson uit. "Deze diensten werden dan uitgevoerd door een eigen leverancier van de klant in kwestie of door een partij die door ons werd aangeraden. Denk bijvoorbeeld aan werkplek-, serverbeheer en Clouddiensten. Wij merkten in de markt dat onze klanten die diensten graag bij ons wilden afnemen met het serviceniveau dat ze al kenden."

Alle medewerkers van IT-innovators gaan mee in de nieuwe samenwerking.Na de fusie bestaat het CaptureTech uit 50 fte. De voormalig eigenaar van IT-innovators neemt plaats  in de nieuwe directie.


Plaats een reactie (0)

Reageren