​CaptureTech en SDT Informatics fuseren

Logistiekprofs op 1 juli 2022 | 2 minuten leestijd

CaptureTech en SDT Informatics gaan in België samen verder. De bedrijven – actief in het optimaliseren van logistieke processen met Automatische Identificatie-technieken –denken klanten beter te kunnen bedienen door krachten te bundelen.

CaptureTech en SDT Informatics zijn beiden gespecialiseerd in oplossingen als voice recognition, barcode scanning, RFID en labelprinting. De komende maanden worden SDT en de Belgische vestiging van CaptureTech volledig geïntegreerd. De nieuwe naam van de gefuseerde onderneming wordt CaptureTech Belgium. De voormalige eigenaren van SDT nemen plaats in de nieuwe directie.

Axel Lambot en Bart van den Borre nemen het dagelijks bestuur op zich. Guido Van den Mooter zal het technische team aansturen en verder uitbouwen. “Door onze krachten te bundelen en het integreren van de twee bedrijven, hebben we een prachtige basis om onze klanten in België nog beter van dienst te kunnen zijn bij het optimaliseren van logistieke processen, zowel qua implementatie en ondersteuning, als ook op het gebied van logistieke softwareontwikkeling en ICT beheer”, aldus Bart van den Borre, directeur van CaptureTech in België. “Daarnaast sluit het klantenbestand van SDT naadloos aan bij onze organisatie en onze plannen voor verdere groei.”

Gerelateerde artikelen