Broekman Logistics opent mega-distributiecentrum vervroegd door Brexit
Bouw & Vastgoed 01.04.2019 | Branchenieuws

Broekman Logistics opent mega-distributiecentrum vervroegd door Brexit

Door de naderende Brexit opent Broekman Logistics de deuren van zijn XXL-distributiecentrum in Venlo eerder dan gepland. De logistiek dienstverlener wil ruimte scheppen in zijn warehouses op de Rotterdam Maasvlakte, Europoort en Spijkenisse.

Met de eerdere opening komt Broekman Logistics klanten tegemoet die door de Brexit extra opslagruimte bij de Rotterdamse haven nodig hebben. Volgens het bedrijf kunnen klantaanvragen tot tienduizend pallets in de haven positief worden beantwoord. 

“Door de vervroegde opening van onze nieuwe Logistieke Campus in Venlo, hebben wij diverse klanten eerder dan gepland kunnen verhuizen. Hierdoor kunnen wij onze klanten beter bedienen door de multimodale verbinding met het achterland, alsook ruimte vrijmaken voor de actuele Brexit vraagstukken in de Rotterdamse Haven”, aldus Ron Kuijpers, Director Business Development bij Broekman Logistics. 

Het distributiecentrum van Broekman Logistics in Venlo beslaat een oppervlakte van 64.000 vierkante meter. De officiële opening staat gepland voor 7 mei. 


Plaats een reactie (0)

Reageren