Broekman Logistics kiest voor nieuwe CEO en CFO

Logistiekprofs op 22 februari 2021 | 2 minuten leestijd

Een bestuurswissel bij Broekman Logistics. Raymond Riemen, die sinds 1999 aan het roer van het bedrijf staat, wordt vervangen door huidig manager Rik Pek (39). De logistiek dienstverlener heeft Ulrich Steenken aangewezen als nieuwe CFO. 

Steenken volgt huidig CFO Diederik Günther op. “Mensen veranderen, maar het schip blijft op koers“, zegt Broekman Logistics over de wisseling van de wacht. Volgens Logistiek.nl treden Raymond Riemen en Diederik Günther af na een conflict met grootaandeelhouder Ralph-Hillard Geuther. De logistiek dienstverlener ontkent dat. 

De nieuwe CEO van Broekman begon in 2005 zijn carrière bij het bedrijf. Hij bekleedde meerdere commerciële en operationele functies. Zijn meest recente rol was die van Managing Director van de Breakbulk Terminals en International Freight Forwarding-divisies.

“Ik ben er trots op dat we hiermee de succesvolle traditie van het bedrijf voortzetten om de topmanagementfunctie te vervullen met een manager uit onze eigen gelederen”, zegt Ralph-Hillard Geuther, aandeelhouder van Broekman Logistics, “Met zijn lange staat van dienst binnen het bedrijf Rik is de juiste persoon om de ingezette koers verder te optimaliseren en onze groeistrategie te realiseren en alle commerciële kansen die daarmee gepaard gaan te benutten.”

Gerelateerde artikelen