Brand in distributiecentrum Albert Heijn brengt bevoorrading in gedrang
15.10.2020 | Branchenieuws

Brand in distributiecentrum Albert Heijn brengt bevoorrading in gedrang

In het distributiecentrum van Albert Heijn in Tilburg heeft op woensdagochtend een felle brand gewoed. Het vuur ontstond in de cabine van een vrachtwagen en sloeg daarna over op het naastgelegen pand. De brand in het dc heeft gevolgen voor de bevoorrading van maar liefst 120 Albert Heijn-filialen. 

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en kreeg het vuur na korte tijd geblust. De vrachtwagen die in de laaddock stond brandde volledig af. Omdat de brand maar kort in het distributiecentrum woedde, staat het pand nog. Er stond echter wel veel rook in de loods. 

Over de omvang van de schade wil een woordvoerster van Albert Heijn nog niets kwijt. "Onze prioriteit ligt op dit moment bij het zo goed mogelijk informeren van onze winkels en klanten om daarna zo snel mogelijk de operatie weer draaiende te krijgen. Dat doen we in eerste instantie door te kijken of er alternatieve locaties zijn van waaruit we onze winkels kunnen bevoorraden", aldus de woordvoerster tegen het Brabants Dagblad. De supermarktketen verwacht dat zo'n 120 filialen komende dagen minder volle schappen zullen hebben. Dat geldt met name voor de verswaren. 

Afbeelding: Fotografie K.J. Schraa / Shutterstock.com

Plaats een reactie (0)

Reageren