Boltrics zet in op de Spaanse markt
ICT 09.01.2019 | Branchenieuws

Boltrics zet in op de Spaanse markt

Boltrics betreedt de de Spaanse logistieke markt. Daartoe heeft de leverancier van logistieke software een strategisch partnership gesloten met het Spaanse Grupo Sofkia. 

Boltrics is al actief in Nederland, België, Duitsland, IJsland, Noorwegen, Polen, Verenigd Koninkrijk en Zweden. Door de samenwerking met Grupo Sofkia, het referentiebedrijf op technologisch gebied in de regio van Murcia, zegt Boltrics zijn internationaal partnernetwerk te vergroten. In de toekomst hoopt Boltrics ook uit te breiden naar Latijns-Amerika.

Sofkia is net als Boltrics gecertificeerd Microsoft Gold Partner, en werkt samen met ruim 100  technologiepartners in Spanje en Latijns-Amerika. Voor de logistieke sector had Sofkia nog geen passend antwoord. De samenwerking met Boltrics moet dat gat opvullen. 

Toekomstbestendige oplossing

"Ook in Spanje zien we dat de behoefte aan een toekomstbestendige oplossing toeneemt", zegt Jan-Cornell van Ektris, commercieel directeur bij Boltrics. 

"Veel logistiek dienstverleners blijken namelijk nog vaak hun bedrijfskritische processen te ondersteunen met een verouderd softwarepakket. Maar hun klanten zijn qua IT-innovaties echter al veel verder en verwachten ook op die manier ondersteund te worden. Met alle technische beperkingen en gevolgen van dien. Dat brengt logistiek dienstverleners in een spagaat. Dankzij de samenwerking met Sofkia kunnen we de Spaanse markt – en mogelijk op termijn ook Zuid-Amerika – met onze branche oplossing een beter alternatief bieden.”


Plaats een reactie (0)

Reageren