Bol.com opent langverwacht distributiecentrum in Waalwijk

Logistiekprofs op 27 September 2017

Bol.com heeft na anderhalf jaar bouw zijn distributiecentrum in Waalwijk in gebruik genomen. Het nieuwe fulfilment center biedt ruimte aan zeven miljoen artikelen, zowel van de etailer zelf als van winkeliers die hun logistiek aan bol.com uitbesteden. 

Algemeen directeur Huub Vermeulen opende het distributiecentrum, dat acht voetbalvelden beslaat, onder toeziend oog van een groot aantal belangstellenden. Vermeulen stipt aan dat bol.com in het fulfilment center de mogelijkheid heeft om te blijven groeien en innoveren. Zo wil het verder bouwen aan de services ‘Vandaag Bezorgd’ en ‘Logistiek via bol.com’. Bij laatstgenoemde service verzorgt bol.com de logistiek van winkeliers die via de etailreus verkopen. 

Partner PostNL heeft zich ook in het distributiecentrum gevestigd. Het pakketbedrijf gaat vanaf nu zijn sorteerwerkzaamheden in het fulfilment center van bol.com uitvoeren en vanuit deze locatie bezorgen. Door het fulfilment proces efficiënter in te richten hoopt bol.com de tijd tussen het bestellen en bezorgen nog verder te verkorten. 

Redactie LogistiekProfs