Bol.com krijgt een directeur logistiek

Logistiekprofs op 17 september 2018 | 2 minuten leestijd

Bol.com breidt de directie uit met een directeur Logistiek. Olaf van den Brink is aangewezen als eindverantwoordelijke voor de afdeling. De nieuwe directiepositie moet een bijdrage leveren aan de groei van bol.com: “Het belang van logistiek zal in de toekomst alleen maar verder toenemen.” 

Van den Brink, voorheen werkzaam bij CEVA Logistics, is sinds 2015 in dienst bij bol.com. Hij was vanuit het hoofdkantoor in Utrecht al verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling Logistiek. De eindverantwoordelijkheid lag tot op heden echter bij ceo Huub Vermeulen. 

‘Belang van logistiek neemt toe’

Een directeur Logistiek moet de groeistrategie van bol.com ondersteunen. Het belang van logistiek voor bol.com zal in de toekomst alleen maar verder toenemen om te blijven voldoen aan de klantverwachtingen”, zegt Vermeulen in een persbericht. “Een sterk strategische visie is hierbij noodzakelijk. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een directiepositie voor de afdeling Logistiek een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere groei van bol.com en we hebben groot vertrouwen in Olaf in deze functie.” 

Directie bol.com

De directie van bol.com bestaat nu uit zes leden: Huub Vermeulen (algemeen directeur, CEO), Gert-Jan Janssen (directeur Finance, Operations & Legal, CFO), Jurrie van Rooijen (directeur IT, CTO), Margaret Versteden (directeur Winkels, CCO), Boukje Taphoorn (directeur Marketing, CMO) en Olaf van den Brink (directeur Logistiek, COO).