Bol.com introduceert bezorgabonnement in België
10.08.2017 | Branchenieuws

Bol.com introduceert bezorgabonnement in België

Bol.com gaat ook in België meerdere verzendopties aanbieden. De e-tailer is gestart met avondlevering en introduceert het Select-bezorgabonnement ook bij onze zuiderburen. Met dit abonnement kopen consumenten voor 9,99 euro de bezorgkosten gedurende een jaar af. 

Klanten van bol.com in België kunnen hun pakketten vooralsnog alleen op dinsdag- en donderdagavond laten bezorgen. Avondlevering is alleen beschikbaar in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Brussel. Consumenten betalen hiervoor 2,49 euro extra aan bezorgkosten. 

Leden van Select hoeven geen meerprijs te betalen voor avondlevering. Met de introductie van Select hoopt de e-tailer de bekendheid van zijn bezorgabonnement in het land te vergroten, aldus woordvoerder Patty Bouhuijs tegenover Twinkle. Bouhuijs laat weten dat het bedrijf tijdens de ontwikkeling van Select altijd al rekening hield met uitbreiding naar België. Alle bestellingen worden vanuit het distributiecentrum in Waalwijk geleverd. 

In april introduceerde bol.com Select in Nederland. Consumenten kunnen zo'n 300.000 artikelen gratis laten bezorgen, ook 's avonds. Hier betalen leden 14,99 euro voor het abonnement. In België is het abonnement goedkoper omdat same day delivery nog niet beschikbaar is in het land en avondbezorging alleen op dinsdag en donderdag plaatsvindt.  

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren