Bol.com breidt directie uit met directeur Logistiek
E-commerce 06.10.2020 | Branchenieuws

Bol.com breidt directie uit met directeur Logistiek

Bol.com breidt zijn top uit met een directeur Platform, een directeur Commercie en een directeur Logistiek & Operatie. Met de drie nieuwe directieleden laat bol.com zien dat het voorlopig blijft inzetten op de platformstrategie. 

Margaret Versteden, voorheen directeur Winkels, is op 1 augustus gestart als directeur Platform. Zij richt zich op verdere ontwikkeling van het platform en de netwerkfunctie van bol.com. Oscar Hundman, voorheen ook werkzaam bij bol.com, bekleedt nu de functie van directeur Commercie. 

Sinds 1 maart is Vincent Weijers verantwoordelijk voor de logistiek en operatie van bol.com. Hij treedt ook toe tot de directie, in de functie van directeur Logistiek & Operatie. Weijers: "Bol.com is een van de mooiste logistieke uitdagingen in de Benelux, dus het is fantastisch om hier een bijdrage aan te kunnen leveren."

Weijers startte zijn uitdaging bij bol.com vlak voor het begin van de coronaperiode. "Het was indrukwekkend om meteen in mijn eerste weken te zien hoe we ondanks de uitdagingen er toch elke dag weer in slaagden om onze leveringsbelofte aan klanten in Nederland en Vlaanderen waar te maken. En ondertussen bouwen wij samen met onze verkooppartners verder aan nieuwe logistieke oplossingen om ook in de toekomst het vertrouwen van onze klanten waar te kunnen blijven maken."

De directie van bol.com bestaat vanaf heden uit Huub Vermeulen (Algemeen Directeur), Ellen Coopmans (directeur People&), Gert-Jan Janssen (directeur Finance, Operations & Legal), Jurrie van Rooijen (directeur IT), Margaret Versteden (directeur Platform), Boukje Taphoorn (directeur Marketing & Shopping), Vincent Weijers (directeur Logistiek & Operatie) en Oscar Hundman (directeur Commercie).

Plaats een reactie (0)

Reageren