Bol.com breidt bezorgvoordelen van Select uit

Logistiekprofs op 13 August 2018

Bol.com wil voordeelbundel Select een impuls geven met gratis bezorging. In zowel Nederland als België schrapt de webwinkelier verzendkosten op 16 miljoen producten voor Select-klanten. De abonnementshouders kunnen hun retouren bovendien gratis laten ophalen. 

Bol.com rekent doorgaans verzendkosten tot bestellingen van 20 euro. Voor Select-klanten komen die bezorgkosten te vervallen. Zij betalen 9,99 euro per jaar en genieten voor dat bedrag gratis verzending. Voor artikelen die bol.com zelf op voorraad heeft in Waalwijk (zo’n 350.000 producten) kunnen zij ook gratis gebruik maken van avondbezorging, zondagbezorging en bezorging binnen een paar uur.

Nieuwe dienst: Retour Ophalen

De online gigant heeft daarnaast de samenwerking met PostNL uitgebreid op het gebied van retouren. De bezorgpartner van bol.com haalt retouren voortaan thuis op bij Select-klanten. Deze dienst werd eerder al getest in Amsterdam en nu landelijk uitgebreid. Klanten die een bestelling terug willen sturen kiezen een tijdvak van twee uur, op een doordeweekse dag. Retouren die voor 12.00 ’s middags worden aangemeld, worden nog dezelfde avond opgehaald.