Bol.com bezorgt op dezelfde dag
10.10.2016 | Branchenieuws

Bol.com bezorgt op dezelfde dag

Bol.com gaat bestellingen die op werkdagen voor 12 uur ’s middags zijn geplaatst nog dezelfde dag bezorgen. De webwinkelier levert daarnaast op zondag.

Het gaat om 300 duizend artikelen uit alle productcategorieën. Volgens bol.com was het niet eerder mogelijk om een dergelijk aantal artikelen zo snel en goedkoop door het hele land te leveren. De webwinkelier spreekt dan ook van een ‘wereldprimeur’ op het gebied van same day deilvery. Over enkele jaren wil bol.com 1 miljoen artikelen bezorgen op de dag van bestellen. “De grootte van dit assortiment is te vergelijken met het aanbod van een winkelstad. We doen er alles om de bezorgoptie binnen enkele jaren aan te kunnen bieden bij één miljoen artikelen. Ons nieuwe fulfilment center dat momenteel gebouwd wordt, gaat daar een grote bijdrage aan leveren”, aldus Daniel Ropers. Bol.com onderzoekt momenteel de mogelijkheid om ook in België met same day delivery te starten. 

De webwinkelgigant is daarnaast gestart met bezorging op zondag. “Waar je voorheen in het weekend de deur uit moest voor een aankoop, kan je nu lekker thuisblijven en het pakketje laten bezorgen.”

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren