Bleckmann trekt oud-topman bpost aan

Logistiekprofs op 23 April 2019

Logistiek dienstverlener Bleckmann heeft Kurt Pierloot aangesteld als nieuwe ceo. De topman komt bij het Belgische bpost vandaan. 

Kurt Pierloot was meer dan tien jaar onderdeel van de directie van bpost. Daar fungeerde hij als tweede man achter ceo Koen van Gerven. Pierloot nam in januari afscheid van het Belgische post- en pakketbedrijf. 

De topman was voornemens een sabbatical van zes maanden in te lassen, maar wijkt daar nu toch vanaf; Pierloot start per direct als ceo bij logistiek dienstverlener Bleckmann. Daar volgt hij Johan Milliau op, die als aandeelhouder en bestuurslid betrokken blijft bij Bleckmann. 

Bleckmann verzorgt de opslag en het transport voor klanten in mode en lifestyle. Het bedrijf is actief in Nederland, België, de Verenigde Staten en Azië en jaarlijks goed voor een omzet van 300 miljoen euro. “Bleckmann is de laatste jaren indrukwekkend gegroeid en ik kijk er naar uit om Bleckmann samen met zijn klanten, medewerkers en zakelijke partners verder te ontwikkelen”, aldus Pierloot.

Afbeelding: Kurt Pierloot (l) en Johan Milliau (r)