Bleckmann bouwt nieuw distributiecentrum voor 'belangrijke speler'
Bouw & Vastgoed 22.08.2019 | Branchenieuws

Bleckmann bouwt nieuw distributiecentrum voor 'belangrijke speler'

Logistiek dienstverlener Bleckmann bouwt bij Gent een groot distributiecentrum voor een klant in e-commerce. Bleckmann wil geen naam noemen, maar stelt dat het gaat om een belangrijke internationale speler. 

Bleckmann, logistiek dienstverlener in fashion & lifestyle, verzorgt de logistiek al voor deze klant. Dat gebeurt nu nog op verschillende locaties. "Deze klant groeit zo sterk dat verhuizing naar een nieuw pand nodig was", zegt een woordvoerster tegen Transportmedia.be.

Het nieuwe pand beslaat een oppervlakte van 25.000 vierkante meter. Op de locatie is ruimte voor een verdubbeling van die oppervlakte. Onduidelijk is nog of Bleckmann in het magazijn voor meerdere klanten aan het werk gaat. 

In oktober verwacht Bleckmann operationeel te zijn op de nieuwe site. Dan zal de dienstverlener ook bekendmaken om welke speler het gaat. Bleckmann heeft momenteel 29 distributiecentra in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Klanten van het bedrijf zijn onder meer Michael Kors, Superdry, Abercrombie & Fitch. 

Afbeelding: Bleckmann dc in Venlo


Plaats een reactie (0)

Reageren