Beter Benutten zoekt bedrijven die logistiek willen verbeteren

Logistiekprofs op 24 November 2015

De Verkeersonderneming gaat bedrijven ondersteunen bij het verbeteren van hun logistiek. Niet alleen de keten wordt onder handen genomen, ook naar de omgeving zal worden gekeken voor een efficiënter logistiek proces.

Het programma, genaamd Beter Benutten 2, richt zich op de logistieke sector in en om Rotterdam. Bedrijven die zich opgeven, worden door de verkeersonderneming gesteund bij het verbeteren van hun logistiek. Het mijden van de spits is hierbij een belangrijk aspect. Er zal worden samengewerkt met het parkmanagement, bedrijvenverenigingen, gemeenten en met individuele bedrijven.

Gebieden
De gebieden die centraal staan in het programma zijn: Rotterdamse haven, Voorne Putten en Goeree-Overflakkee, Schiedam, Vlaardingen en Vijfsluizen, Midden-Holland, Drechtsteden, Rotterdam centrum en de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Bedrijven in dit gebied kunnen zich dan ook aanmelden voor het traject.

Beter Benutten 1
Het programma van de Verkeersonderneming is een vervolg op Beter Benutten 1,  dat werd opgezet door het Ministerie van infrastructuur en Milieu. Hierbij lag de focus op het schoner maken van de distributie en het verbeteren van de bereikbaarheid.

Bedrijven die interesse hebben kunnen mailen naar info@verkeersonderneming.nl.
 
Redactie LogistiekProfs