05.12.2014 | Branchenieuws

Base Logistics uitgeroepen tot Best Managed Company

Logistiek dienstverlener Base Logistics uit Zwijndrecht mag zich Best Managed Company van het jaar noemen, een prijs van ING en Deloitte. Base Logistics blonk vooral uit door zijn cijfers en groei in de logistieke markt.

Innovatief en servicegericht
Best Managed Company (BMC) is een titel voor het best geleide Nederlandse midden- en grootbedrijf. Volgens de jury van BMC heeft Base Logistics het afgelopen jaar gezorgd voor een sterke selectie van de juiste mensen die mee kunnen en willen groeien. Daarnaast toont Base Logistics zich ‘innovatief’ en ‘servicegericht’, met weinig verloop van klanten.  

IT
De dienstverlening van Base Logistics is vooral gericht op IT. Het bedrijf maakt gebruik van de in eigen huis ontwikkelde applicatie Klairy. Gebruikers van het systeem kunnen met deze oplossing op een efficiënte manier hun logistiek controleren.


Base Logistics
Base Logistics is opgericht in 1994 en opereert als dienstverlener in internationale logistieke oplossingen.  het levenslicht in 1994 en richt zich als dienstverlener op het bieden van internationale logistieke oplossingen. Hiervoor worden wereldwijd meer dan 300 voorraadlocaties en meer dan 250 internationale vervoerders aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren