Albert Heijn start met bezorging binnen twee uur

Logistiekprofs op 27 September 2017

Albert Heijn biedt in Rotterdam een nieuwe leverdienst, genaamd Rappie. De supermarkt belooft met de nieuwe service binnen twee uur aan huis te bezorgen. 

Dat meldt De Telegraaf. Albert Heijn wil in eerste instantie peilen of er behoefte aan de service is en introduceert deze daarom kleinschalig. Vier Rotterdamse vestigingen van de supermarktketen werken daarvoor samen met de start-up Subberbuddy. Dit platform stelt een persoonlijke buddy beschikbaar die de boodschappen thuis bezorgt. De koerier van SuperBuddy krijgt een boodschappenlijstje toegestuurd en brengt de producten binnen twee uur aan huis. SuperBuddy hanteert een minimaal bestelbedrag van 10 euro en rekent 5 euro bezorgkosten. 

In Zwolle en Utrecht werkt Albert Heijn al samen met SuperBuddy. In Rotterdam gaat het echter om een exclusieve samenwerking en integratie in het online platform van Albert Heijn. “We hebben voor SuperBuddy gekozen omdat dit bedrijf een goed ontwikkeld technisch platform heeft, zodat we bij gebleken succes kunnen opschalen”, aldus een woordvoerder tegen de krant. 

Redactie LogistiekProfs