Albert Heijn opent twee nieuwe Home Shop Centers
E-commerce 03.02.2020 | Branchenieuws

Albert Heijn opent twee nieuwe Home Shop Centers

Albert Heijn verdubbelt zijn capaciteit voor thuisbezorging. De supermarktketen opent twee nieuwe Home Shop Centers in Bleiswijk en Oosterhout (Gelderland).

In november opende Albert Heijn al een nieuw Home Shop Center in Amsterdam. Samen met de nieuwe locaties staat de teller op zeven HSC's. De drie locaties zorgen voor een verdubbeling van de capaciteit voor online bestellingen. De nieuwe vestigingen hebben elk een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. Zo'n duizend medewerkers zullen er wekelijks 40.000 bestellingen verwerken. 

22 miljoen kratten in 2019

De logistieke sites in Bleiswijk en Oosterhout zorgen tevens voor een betere spreiding. Hierdoor ontstaat in de Randstad en Oost-Nederland ruimte voor groei. Albert Heijn zag het aantal online bestellingen de afgelopen jaren fors toenemen. In 2019 bezorgde het 22 miljoen kratten. De thuisbezorgservice van de supermarktketen is nu beschikbaar voor 86 procent van de Nederlandse huishoudens. De opening van de nieuwe HSC’s vindt naar verwachting eind dit jaar/begin volgend jaar plaats.


Plaats een reactie (0)

Reageren