Albert Heijn komt met mobiel afhaalpunt
02.09.2016 | Branchenieuws

Albert Heijn komt met mobiel afhaalpunt

Albert Heijn rijdt vanaf volgende week rond met een mobiel Pick Up Point waar klanten hun online bestelde boodschappen kunnen ophalen. De supermarktketen wil het rijdende afhaalpunt inzetten op locaties waar het tijdelijk drukker is.

Het mobiele Pick Up Point doet als eerst Harlingen aan. De inwoners van Terschelling en toeristen kunnen voordat zij de boot op gaan hun boodschappen bij het punt aan de Zuiderhaven ophalen en meenemen naar het eiland.

Net als bij gewone bezorging kunnen klanten hun boodschappen bestellen op ah.nl. Bij de check out kiezen ze voor de locatie van het mobiele Pick Up Point. De boodschappen worden verzameld, naar een distributiepunt in de omgeving van de tijdelijke locatie gebracht en vanaf daar in een aanhangwagen afgeleverd op de locatie. Klanten rijden met de auto langs en een medewerker zet de boodschappen achterin.

Lees ook: Albert Heijn breidt online dc uit: 25.000 bestellingen per week

Bij het mobiele Pick Up Point in Harlingen gaat het vooralsnog om een proef. Deze blijft tot begin november staan op het parkeerterrein van de Albert Heijn-vestiging aan de Zuiderhaven. Het afhaalpunt is beperkt geopend. Alleen op donderdag-, vrijdagmiddag en zaterdagochtend kunnen klanten er terecht.

Redactie LogistiekProfs


Plaats een reactie (0)

Reageren