Albert Heijn bezorgt aan huis in België
E-commerce 28.07.2020 | Branchenieuws

Albert Heijn bezorgt aan huis in België

Albert Heijn gaat ook in België tot aan de voordeur leveren. Zo'n 85.000 Belgische huishoudens kunnen vanaf volgende week bij de supermarktketen bestellen. 

Vanaf 5 augustus komen de blauwe bestelbussen van Albert Heijn bij onze zuiderburen aan huis. In vijf gemeenten in de regio Antwerpen wordt met de service gestart.

Het minimale bestelbedrag bedraagt 50 euro. Albert Heijn rekent maximaal 5 euro bezorgkosten. De prijzen liggen op hetzelfde niveau als in de winkels, stelt de supermarkt. "We weten wat de Vlaming wil: Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijk service. Dat krijg je in al onze winkels, dus ook online", aldus Raf van den Heuvel, general manager Albert Heijn België.

Albert Heijn kondigde begin dit jaar al aan dat het in België aan huis zou gaan leveren. De uiteindelijke stap volgt na een zeer drukke periode; de grootgrutter verwerkte kort na de uitbraak van COVID-19 in Nederland vijf keer zoveel online bestellingen. Het trok duizenden extra mensen aan om bestellingen te verwerken en winkelschappen te vullen. 

Plaats een reactie (0)

Reageren