AGV’s en intern transport: dit waren de Scala’s Logistica (Video)

Logistiekprofs op 4 december 2019 | 2 minuten leestijd

Op de drie Scala’s Logistica kwamen slimme systemen en oplossingen tot leven. Tijdens vakbeurs Logistica gaven samenwerkende exposanten demo’s in drie nagebootste warehouses. Bezoekers kregen elke stap in het proces mee en konden gericht vragen stellen. Bekijk hier nog eens de video’s van het Scala AGV, het Scala Smart Warehousing en het Scala Material Handling en Intern Transport.

Scala AGV

Van klein tot groot, van industriële toepassing voor productielogistiek tot ondersteuning voor orderpicken. Tal van toepassingen kwamen aan bod in het Scala AGV, dankzij exposanten Movigo, Bito, Wewo en Indurfloor.

Scala Smart Warehousing

In beurshal 1 boden exposanten TGW, Knapp, Schäfer, Human Workspace en A-safe een aantal geïntegreerde systeemoplossingen vanuit het prinicpe ‘goods to man’. Specifieke aandacht was er voor slimme werkplekken, effectieve orderpick routes, combinaties van handmatig orderpicken en gerobotiseerd orderpicken.

Scala Material Handling en Intern Transport 

In de doorloop van hal 3 en hal 4 vonden bezoekers het Scala Material Handling en Intern Transport. Dit scala bood een uitgebreide demo van diverse goederenstromen in een warehouse. In hal 3 legden A-safe, Carton Mover, Ambaflex, EVC, Hovuma, Vebabox, Storax, Tawi en Ravas de nadruk op case en tray picking.

De demo in hal 4 was gericht op itempicking. Een groot aantal manieren voor orderpicking en -verzending kwamen hier aan bod, door exposanten A-safe, Kardex, Human Workspace, Optimus Sorters, RoboMotive, Bito, Fromm, Cyklop, Inther en Logitrade.

Gerelateerde artikelen