Active Ants wil versneld groeien met overname MCS Fulfilment

Logistiekprofs op 7 October 2019

Fulfilmentbedrijf Active Ants neemt Brabantse evenknie MCS Fulfilment over. Per 1 oktober gaan alle medewerkers, panden en klanten van MCS verder onder de vlag van Active Ants. 

Nadat Active Ants in 2018 werd ingelijfd door bpost, lag de focus van het bedrijf op versnelde uitbreiding van het marktaandeel. De overname van MCS past binnen die strategie. “De klanten van MCS, hun orders, maar ook de bedrijfscultuur en de mensen passen allemaal heel goed bij Active Ants”, aldus Jeroen Dekker, managing partner van Active Ants.

MCS Fulfilment verzorgt vanuit Etten-Leur fulfilmentdiensten voor zestig kleine tot middelgrote webwinkels. Er werken ongeveer honderd mensen bij het bedrijf. “Wij hebben het bedrijf gezond en winstgevend laten groeien en naar een omvang gebracht waarvan we denken dat het voor het bedrijf het beste is om aansluiting te zoeken bij een grotere partij”, aldus Jeroen Reedijk, managing partner van MCS. “Wij wilden een volgende stap maken in automatisering en efficiency en kunnen voordeel halen bij een partij die daar al een stap verder in is: Active Ants. We zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet.” 

De huidige directeuren van MCS, Jeroen Reedijk en zijn compagnon Guus Munnik, blijven in de nieuwe samenstelling werkzaam als directeuren bij Active Ants.