AB Texel Group lijft Transport Impens in
Transport & Distributie 15.04.2019 | Branchenieuws

AB Texel Group lijft Transport Impens in

AB Texel Group heeft zijn Belgische evenknie Transport Impens overgenomen. Het transportbedrijf zet daarmee verder in op het vervoeren van agrarische producten in België en Frankrijk. 

Transport Impens is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het transport van losgestorte producten, zowel agrarisch als industrieel. Daarnaast vervoert het gepelletiseerde stukgoederen en goederen in big bags en kisten. Het bedrijf rijdt dagelijks in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland, landen waar de AB Texel Group ook losgestorte agrarische producten vervoert. 

De twee bedrijven werken al meerdere jaren samen. "We rijden voor een groot deel voor dezelfde klanten", zegt Dennis Wetenkamp, directeur van AB Texel Group. Met de overname wil de AB Texel Group het netwerk in België en Frankrijk versterken. "Landen waar voor ons groeimogelijkheden liggen."

“We zijn een familiebedrijf en staan voor professionele en persoonlijke dienstverlening", aldus Dirk Impens, directeur en eigenaar van Transport Impens. "Dit herkennen we bij AB, ondanks de grootte van het bedrijf. Het wordt voor mij tijd om terug te treden. Om de toekomst van Transport Impens zeker te stellen is de overname door AB voor mij een logische en geruststellende stap. Zowel wat betreft onze medewerkers als klanten."


Plaats een reactie (0)

Reageren