Yale Nederland

Yale Materials Handling is een van de oudste, oorspronkelijke fabrikanten van heftrucks in de wereld en is al langer dan 137 jaar werkzaam op het gebied van hefwerkzaamheden! We hebben veel geleerd in al die jaren van het helpen van klanten bij het oplossen van uitdagingen op het gebied van materials handling en het is ons doel – elke dag – om beter te blijven worden, zodat u de oplossingen krijgt die u nodig hebt, hoe en wanneer u ze nodig heeft.

Mensen

  • De medewerkers van Yale en onze leveranciers over de hele wereld zijn toegewijd aan het oplossen van uitdagingen en het helpen om de business van alle klanten soepeler te runnen.

Producten

  • Yale heeft een ongeëvenaard erfgoed in het ontwerpen en produceren van een breed scala aan materials handling-apparatuur, van speciale magazijntrucks tot traditionele vorkheftrucks, aangedreven door elektrische, diesel, LPG, CNG en nu ook waterstofbrandstofcellen.

Productiviteit

  • Bij Yale begrijpen we dat materials handling-apparatuur niet uw business is, maar een middel is om een doel te bereiken ... een manier om u te helpen uw bedrijf efficiënter en winstgevender te runnen.

 

Voor meer informatie klik hier